Bor-Engineering
info@bor-engineering.nl
+31 (0)6 19037937
BTW nr.: NL001343814B95
KvK nr.: 59690526

EPlan

Ik ben in het bezit van een eigen Eplan professional licentie, dus als u van uw opdrachtgever het project in Eplan moet opleveren en zelf geen licentie bezit kunt u bij Bor-Engineering terecht.

Ik werk sinds 1998 als hardware engineer en heb ruime ervaring met het uitwerken van projecten met Eplan P8 of als dit nog gewenst is met Eplan 5.

Daarvoor was ik servicemonteur van verpakkingsmachines , dus ken ook de praktijk van de andere kant, wat kan helpen naar het zoeken van praktische oplossingen en niet in de laatste plaats het veiligheidsaspect wat tegenwoordig een niet te missen onderdeel uitmaakt van het engineeren.

Heb in het verleden veel met de Eplan ESG module gewerkt en via VB diverse machineconfigurators gemaakt. Ook met de Eplan add-on Optietechniek heb ik vele “Standaard” machines met opties  voorzien van een vinklijstje waardoor het tekenpakket razendsnel kan worden uitgewerkt.

Maar ook zonder deze extra pakketten is er veel meer uit Eplan te halen dan de doorsnee gebruiker weet.

Bor-Engineering kan u helpen bij het standaardiseren en efficiënter maken van uw  hardware engineering.

Mijn expertise ligt vooral in de machine- en paneelbouw , maar een uitdaging in een andere discipline ga ik niet uit de weg.